• Transportlaan 121, 6163CX Geleen
  • 046 475 719 3
Diensten

Diensten van CFO for a day

Onze specialisten bieden verschillende diensten, waaronder coaching, het verzorgen van actuele managementinformatie via ons dashboard (cijfermatig en visueel), verzorgen van boekhouding via geautomatiseerde ‘straat’ en klassieke werkzaamheden zoals jaarrekening en belastingaangifte.

Boekhouding / management informatie

Bij ons komt er geen papierwerk aan te pas. Via een geautomatiseerde straat verwerken wij de boekhouding tot bruikbare managementinformatie. Dit is de basis voor jouw advies.

Fiscaliteit

Elke belastingsoort (vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting etc.) heeft zijn eigen regels en is jaarlijks aan verandering onderhevig. Wij ontzorgen jou graag in het opstellen van de verschillende belastingaangiften.

Loonadministratie

Wij werken samen met een gerenommeerd kantoor dat helemaal gespecialiseerd is in loonadministratie, loonbelasting en arbeidsrecht.

Jaarrekening

In sommige gevallen ben je verplicht om een jaarrekening op te stellen. Uiteraard beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om deze voor je op te stellen. Door onze NOAB-certificering geven wij hier tevens een samenstellingsverklaring bij af die erkent wordt door banken.

Coaching

Persoonlijke begeleiding die erop gericht is om in jezelf te investeren, een verandering in positieve zin. Wij ondersteunen ondernemers bij de transformatie en het creëren van een krachtigere toekomst zowel zakelijk als privé.