• Transportlaan 121, 6163CX Geleen
  • 046 475 719 3
Over ons

Over CFO for a day

Borden

CFO verbindt, creëert impact terwijl wij (samen)werken en helpen ondernemers succesvol te worden en/of te blijven. Geeft je tips waar je als ondernemer echt iets aan hebt, die je aan het denken zet en zorgt dat je weloverwogen actie onderneemt om slimmer te ondernemen.

Van troubleshooting tot problemsolving, het behoort allemaal tot de strategie om jouw onderneming te laten excelleren. De beste versie van jezelf neer te zetten waarbij financiële ontzorging en coaching de boventoon voeren. Jij bent je onderneming, de drijvende kracht achter je eigen succes! Samen gaan we voor jouw winst.

Naast de klassieke uitdrukking van CFO - Chief Financial Officer - staat het ook voor:

Coaching
Financieel / fiscaal
Ondersteuning

Visie

Eigenlijk heeft elke MKB’er een CFO nodig. Iemand die op het niveau van een financieel directeur meekijkt naar de cijfers. Veel MKB’ers hebben echter geen budget voor een dure directeur. CFO vervult die rol door niet vanuit het klassieke accountancymodel te adviseren, maar door op regelmatige basis naar de cijfers te kijken. In het klassieke accountancymodel vormt de jaarrekening de basis. Wij kijken het gehele jaar door naar het bredere financiële plaatje.

Over ons | CFO FOR A DAY